'Mbaye Diagne vindt dan toch nieuwe ploeg en verlaat Club Brugge' Sport
Sport

'Mbaye Diagne vindt dan toch nieuwe ploeg en verlaat Club Brugge'

'Mbaye Diagne vindt dan toch nieuwe ploeg en verlaat Club Brugge'

Er is een oplossing in de maak voor Mbaye Diagne. De spits, die bij Club Brugge compleet op een zijspoor zit, zou nu toch een ploeg hebben gevonden die hem een nieuwe kans wil geven.

Sinds die beruchte Champions League-avond in Parijs zit Diagne op een zijspoor bij Club Brugge. De Senegalees ging met de strafschop van Hans Vanaken aan de haal en miste die op de koop toe ook nog eens.

Club hoopte in januari reeds van Diagne verlost te geraken, maar omwille van het coronavirus sprong een transfer naar China af. Maar nu zou Diagne toch een ploeg gevonden hebben die hem een nieuwe kans wil geven.

6 à 8 miljoen

Turkse media melden dat Diagne zijn carrière komende zomer zal verderzetten bij Nottingham Forest. De Engelse tweedeklasser, momenteel vijfde in de stand en nog in de running voor promotie, zou 6 à 8 miljoen euro moeten ophoesten om Diagne aan te trekken.

Zo verdient Galatasaray nog iets aan de spits en is Club Brugge verlost van een overbodige huurling. Diagne zal blauw-zwart aan het einde van dit seizoen verlaten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws