Dinsdag 26 Mei 2020 - 08:45   I   door Redactie

'Anderlecht mag dromen van jackpot, toptransfer van 25 miljoen op komst'

'Anderlecht mag dromen van jackpot, toptransfer van 25 miljoen op komst'

RSC Anderlecht heeft enkele moeilijke seizoenen achter de rug. Ook op financieel vlak kreeg de fiere Brusselse club rake klappen. Al is er mogelijk licht aan het einde van de tunnel.

Volgens Het Nieuwsblad mag Anderlecht immers dromen van de jackpot als goudklompje Jérémy Doku (17) straks andere oorden opzoekt. Paars-wit wil Doku nog even houden, maar volgens waarnemers zal hij straks flink wat geld opleveren.

"Fred Rutten, vorig jaar kort trainer bij Anderlecht, omschrijft Doku als 'puur goud voor de club'", schrijft De Morgen"Toen Marc Coucke RSCA kocht, stond ‘Doku houden’ op zijn prioriteitenlijst. Het leek onmogelijk: Liverpool had al met Doku onderhandeld, een voorrecht dat de Engelsen bij de huur van Markovic naar Anderlecht in de kleine lettertjes hadden laten opnemen."

25 miljoen

"Het kwam uiteindelijk niet tot een overgang, mede door de inspanningen van Coucke. Hij is ervan overtuigd dat Doku op termijn meer dan 25 miljoen euro kan opbrengen, wat een recordbedrag voor Anderlecht zou zijn. Time will tell", besluit de krant.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Anderlecht  I  sport  I  voetbal