Dinsdag 14 Juli 2020 - 09:30   I   door Redactie

Ruud Vormer schept duidelijkheid over vertrek bij Club Brugge

Ruud Vormer schept duidelijkheid over vertrek bij Club Brugge

Ruud Vormer (32) kroonde zich onlangs voor de derde keer tot kampioen met Club Brugge. De Nederlander voelt zich goed bij blauw-zwart en is dan ook niet van plan om te vertrekken.

In de voorbije jaren werd Vormer af en toe in verband gebracht met een transfer, maar altijd bleef hij Club Brugge trouw. Iets waar geen verandering meer in lijkt te komen. "Mijn contract loopt nog twee jaar, maar ik wil zolang mogelijk bij Club Brugge blijven", vertelde Vormer in Vive La Vie op Eén.

"Ik zit hier goed, mijn vrouw en kinderen zitten hier goed. We mogen niet klagen. Ik denk dat we ook na mijn actieve carrière in België blijven. Als het aan mij ligt sluit ik mijn carrière dus af bij Club Brugge. Ik wil nog vier à vijf jaar voetballen."

Saudi-Arabië

 

Al is het natuurlijk niet uitgesloten dat er plots een interessant bod binnenloopt, zo weet ook vrouwlief Roos. "Als Ruud nog ergens anders naartoe wil, dan moet hij dat weten. Hij heeft nog maar een paar jaar voor de boeg als speler. Ik zal hem volgen, maar niet overal. Bijvoorbeeld niet naar Saudi-Arabië."

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Club Brugge  I  sport  I  voetbal