AA Gent wint ruim, nieuwkomer Dorsch maakt meteen indruk Sport

AA Gent wint ruim, nieuwkomer Dorsch maakt meteen indruk

AA Gent heeft woensdagavond zonder al te veel moeite gewonnen van FC Metz. De Buffalo’s haalden het met 0-3 na doelpunten van Roman Yaremchuk (2) en Igor Plastun.

In gelijkopgaande aanvangsfase was het Gent dat na net geen kwartier spelen op voorsprong klom. In het geharrewar na een hoekschop toonde Yaremchuk zich alert en trapte hij de 0-1 binnen. Geen tien minuten later maakte diezelfde Yaremchuk er op aangeven van Odjidja zelfs 0-2 van.

Gent was baas over Metz, dat het af en toe niet onder de markt had. Na rust voerde Thorup veel wissels door, maar rond het uur maakte Plastun er nog 0-3 van. Hij kopte een goede corner van Dorsch tegen de netten. Bij 0-3 bleef het ook.