Avondklok maakt terrasjes doen in Antwerpen vrijwel onmogelijk: “Vermijden dat mensen bijeenkomen” Royalty
Royalty

Avondklok maakt terrasjes doen in Antwerpen vrijwel onmogelijk: “Vermijden dat mensen bijeenkomen”

Avondklok maakt terrasjes doen in Antwerpen vrijwel onmogelijk: “Vermijden dat mensen bijeenkomen”

Antwerps gouverneur Cathy Berx gaf woensdagmiddag een persconferentie over de strenge coronamaatregelen in haar provincie. Een algemene mondmaskerplicht en een avondklok vanaf half 12 blijven van kracht. Op mooie zomeravonden zoals die zich deze week aandienen, gaan mensen dus geen terrasjes mogen doen.

"Dat klopt, ze gaan dat niet mogen, maar dat is ook net omdat we dat nodig hebben”, benadrukt Berx in het ‘VTM Nieuws’. “Wat het virus wil, is dat mensen bijeenkomen zodat ook meer mensen besmet raken. Wat we nu absoluut moeten vermijden, is dat de mensen bijeenkomen, zeker wanneer het warm wordt."

“Wanneer mensen te veel gedronken hebben, lossen de remmingen en dat is nu net wat we niet nodig hebben.” Berx maakt duidelijk dat ze de besmettingen tot nul wil teruggebracht zien en roept de mensen op hun gezond verstand te gebruiken: “Doe het alsjeblief niet”, klinkt het.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws