Mathieu van der Poel verrast met straffe uitspraak: “Dat nooit” Sport
Sport

Mathieu van der Poel verrast met straffe uitspraak: “Dat nooit”

Mathieu van der Poel verrast met straffe uitspraak: “Dat nooit”

Zaterdag is een hoogdag voor de wielerliefhebbers: Milaan-San Remo staat vandaag namelijk op het programma en alle toppers zijn aanwezig. Ook van de partij: Mathieu van der Poel.

Na een tegenvallende Strade Bianche – de Nederlandse kampioen reed lek en ging vervolgens over zijn limiet – wil van der Poel zich tonen op het vernieuwde parcours van Milaan-San Remo. Er komen twee lange beklimmingen bij, waardoor de hoogtemeters klimmen tot 2700 meter. Dat het in de finale tot een massasprint zal komen, sluit hij uit.

“Misschien gaan een aantal teams die beklimmingen gebruiken om de wedstrijd hard te maken om de sprinters op hun adem te trappen. Maar dat ligt er maar net aan hoe de koers verloopt”, zegt Mathieu van der Poel aan WielerFlits. “Dat de wedstrijd anderzijds minder selectief zou zijn en de kansen op een massaprint toenemen? Dat geloof ik niet, een massasprint wordt het nooit."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws