Beschuldigingen van Bart De Wever zorgen voor opschudding: “Het is nu wel duidelijk dat hij geen mens is die verbindt” Royalty
Royalty

Beschuldigingen van Bart De Wever zorgen voor opschudding: “Het is nu wel duidelijk dat hij geen mens is die verbindt”

Beschuldigingen van Bart De Wever zorgen voor opschudding: “Het is nu wel duidelijk dat hij geen mens is die verbindt”

Bart Tommelein moest tijdens de voorzittersverkiezingen van Open Vld de duimen leggen voor huidig partijvoorzitter Egbert Lachaert. Na zijn nederlaag riep hij openlijk op voor een breed liberalisme, en daar blijft hij bij.

"Ik blijf er ook van overtuigd dat we alleen een toekomst hebben als we dat brede liberalisme koesteren”, benadrukt Tommelein in een gesprek met De Standaard. “Een N-VA ‘light’ worden, dat zie ik niet zitten."

“Bij de regeringsvorming merk ik nu trouwens opnieuw dat (N-VA-voorzitter) Bart De Wever de liberalen uit elkaar probeert te spelen en weer uitpakt met beschuldigingen”, aldus Tommelein. “Zoek nu eens naar resultaat in plaats van een discours te hanteren dat schoffeert en afstoot. De Wever is geen mens die verbindt en hij heeft geen partij die verbindt. Dat zal meer en meer duidelijk worden", besluit hij.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws