Vrijdag 18 September 2020 - 10:30   I   Foto: VTM  I   door Redactie

Fans spreken schande van ‘Familie’: “Op deze manier gaan ze kijkers verliezen”

Fans spreken schande van ‘Familie’: “Op deze manier gaan ze kijkers verliezen”

Hanne Van den Bossche is nog steeds niet kunnen ontsnappen uit de klauwen van de creepy verpleger Tony. Al maanden zit zij nu gevangen en de kijkers van ‘Familie’ vragen zich dan ook af hoe lang dit nog gaat duren.

"Kan iemand mij alstublieft vertellen of Hanne ooit nog vrijkomt? Want ik begin er echt slechtgezind van te worden”, zegt een misnoegde kijker. “Inderdaad, het begint tegen te steken”, reageert een ander. “Het duurt veel en veel te lang, het is niet meer leuk.” “Die verhaallijn is overdreven. Ik denk dat ze de kijkers zot aan het maken zijn”, klinkt het teleurgesteld.

“Stop met die lange verhaallijnen, je zit in een fictie reeks als jullie het zelf nog niet doorhebben”, richt een kwade kijker zich tot VTM. “Dit is niet meer leuk, jullie gaan kijkers verliezen en kwaad maken."

De fans van de populaire soap snappen niet waarom het zo lang moet duren. “Hanne heeft al zo veel kansen gehad om te ontsnappen. Ze had kunnen roepen in de winkel, dan hadden ze Tony wel kunnen pakken”, zegt iemand op een van de fansites. “Voila, dat vond ik ook”, aldus een ander. “Ik had al lang geschreeuwd, dan had iemand Tony toch kunnen tegenhouden."

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Familie  I  shownieuws  I  VTM  I  soap