Antwerp lijdt ondanks sterke comeback opnieuw zuur puntenverlies Sport

Antwerp lijdt ondanks sterke comeback opnieuw zuur puntenverlies

Royal Antwerp FC is zondagavond op een gelijkspel blijven steken tegen KAS Eupen. De ploeg van Ivan Leko wiste na rust een 0-2-achterstand uit, maar verliest wel twee punten.

Antwerp gaf in de eerste helft niet thuis en kwam niet tot kansen. Op slag van rust ging het volledig mis. Na hands van De Laet ging de bal op de stip en zorgde Prevljak voor de 0-1. Aan het begin van de tweede helft stond Antwerp helemaal met de rug tegen de muur. Prevljak stuurde Musona in de diepte en die zorgde voor een dubbele voorsprong.

Eupen verspeelde de dubbele bonus echter nog. Antwerp zette alles op alles en tot twee keer toe slaagde Pius erin om de bal tegen de netten te jagen. In de slotfase maakte Bruny er nog 3-2 van, maar zijn doelpunt werd afgekeurd na buitenspel van Mbokani. En zo verliest Antwerp twee dure punten.