Dinsdag 22 September 2020 - 07:45   I   Foto: VTM  I   door Redactie

Het gaat niet goed met Sean Dhondt: "Een grote puinhoop"

Het gaat niet goed met Sean Dhondt:

Sean Dhondt en zijn vrouw Alisson gaan door een zeer moeilijke periode in hun huwelijk. Alles heeft te maken met de gelekte naaktbeelden van Sean.

Dhondt bood al openlijk zijn verontschuldigingen aan bij zijn vrouw. Of dat voldoende is, is nog maar zeer de vraag. Dina Tersago vreest voor heel wat problemen voor hem en Alisson.

"Ik ken ze allebei een beetje en ik kan me voorstellen dat hun privéleven nu één grote puinhoop is", zegt Dina in Dag Allemaal. "Ik apprecieer hen allebei enorm als mens. Dit is iets wat ze zelf moeten uitzoeken, maar ik wou hen toch een hart onder de riem steken en zeggen."

Moedig

"Ik vind het heel moedig van Sean dat hij dit bericht gepost heeft’, aldus nog Dina. "Ik zag dat er heel veel negatieve reacties op kwamen, maar Sean is bereid om die te incasseren om Allison uit de wind te zetten."

"Hij beseft dat hij iemand gekwetst heeft en wil dat ook gewoon tonen en zeggen, en dat maakt hem heel menselijk. Het is moedig, want ik denk dat je op zo’n moment niet meer weet wát je nog moet doen om je leven bij elkaar te houden", zegt Dina.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Sean Dhondt  I  shownieuws