Erika Vlieghe: "Mijn huishouden is een compleet drama" Royalty
Royalty

Erika Vlieghe: "Mijn huishouden is een compleet drama"

Erika Vlieghe: "Mijn huishouden is een compleet drama"

Erika Vlieghe is nog steeds nauw betrokken als experte bij het coronabeleid. Toch heeft ze het moeilijk, zo geeft ze toe in De Standaard.

"Er zit uiteraard een grens op wat je kunt verdragen. Er komt een moment dat je voelt: nu moet ik de stekker eruit trekken, nu moet ik mijn hoofd leegmaken, anders red ik het niet meer", zegt Vlieghe in De Standaard.

"Ik geef toe: de dingen zijn niet in balans. Tijdens de lockdown heb ik geregeld thuis gewerkt. Toen zag ik mijn vriend en mijn kinderen vaak. Maar de jongste weken heb ik best vaak aan mijn zoons gezegd: jongens, koop maar alvast een pizza, ik zal weer laat thuis zijn vanavond", lacht Vlieghe.

"Soms zeg ik bij mezelf: als de Bijzondere Jeugdzorg ooit bij ons thuis binnenvalt, gaan ze niet weten wat ze zien. En mijn huishouden is een compleet drama - dat is een goed bewaard geheim. Om maar zeggen: als je perfectionistisch in het leven staat, is een bestaan zoals het mijne geen haalbare kaart. Maar het is nu wel erg uit evenwicht. Dat zit me niet lekker, ik wil dat daar snel verandering in komt."

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws