Dinsdag 29 September 2020 - 17:00   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

Zeer moeilijk moment voor Leen Dendievel: “Hij is onverwachts gestorven”

Zeer moeilijk moment voor Leen Dendievel: “Hij is onverwachts gestorven”

Leen Dendievel vertelde dinsdag op Radio 2 heel eerlijk over het verlies van haar papa. Ze was toen 19 jaar, maar herinnert zich die dag nog goed.

"Mijn papa is heel onverwachts gestorven aan een hartaderbreuk, terwijl hij op de fiets zat", vertelt Leen. "Het was een zondagavond. We waren eigenlijk toevallig allemaal thuis. Mijn oudste broer was een dag vroeger uit vakantie teruggekomen, en ik had besloten dat ik die zondagavond thuis ging blijven, omdat ik naar een eindwerk van iemand wou gaan kijken. Ik ging eigenlijk brossen. En mijn jongste broer woonde nog thuis. Ik vind het echt héél straf dat wij toen allemaal thuis waren..." 

"Ik was 19 toen mijn papa stierf. Dat is al oud genoeg om zelf al volwassen te zijn, maar te jong om je vader al ten volle te hebben gekend”, aldus de voormalige 'Thuis'-actrice. “Ik stel mij nu pas de vragen, hoe was hij echt? Wat heb ik van hem? Hoe zou hij op iets gereageerd hebben? Als kind en daarna als puber ben je te veel met jezelf en je eigen ontwikkeling bezig, en ben je niet bezig met wie je ouders echt zijn”, besluit ze.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Leen Dendievel  I  Thuis  I  shownieuws