Meghan Markle en prins Harry nemen drastisch besluit: “Dit zal voor een enorme mediastorm zorgen” Buitenland
Buitenland

Meghan Markle en prins Harry nemen drastisch besluit: “Dit zal voor een enorme mediastorm zorgen”

Meghan Markle en prins Harry nemen drastisch besluit: “Dit zal voor een enorme mediastorm zorgen”

Meghan Markle en prins Harry zijn dan toch niet van plan om een eigen realityreeks te starten. De hertog en hertogin van Sussex zouden echter wél van plan zijn een documentaire te maken over de befaamde ‘Megxit’.

Daarbij zouden sensationele privébeelden horen die rond deze periode zijn opgenomen. “Die filmpjes zijn besproken tijdens onderhandelingen met Netflix, eerder deze maand”, zo vertelt een insider aan de Daily Mail.

Volgens de insiders zouden de beelden van tijdens hun delicate vertrek bij de koninklijke familie voor een serieuze mediastorm kunnen zorgen. Zeker als blijkt dat het koppel hun ziel zal blootleggen en zal getuigen over de teleurstelling en frustratie die ze voelden in hun leven als ‘senior royals’.

Ze willen ook de kans grijpen om op deze manier wat meer prijs te geven over hun zoontje Archie. De royals zullen zo’n 150 miljoen uitbetaald krijgen. "Voor Netflix is het natuurlijk interessant dat ze info over hun privéleven willen prijsgeven, want dat is wat mensen willen zien", klinkt het.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws