Dinsdag 20 Oktober 2020 - 12:00   I   Foto: Instagram  I   door Redactie

Openhartige Laura Lynn: "Ik heb het er echt moeilijk mee"

Openhartige Laura Lynn:

Anderhalf jaar geleden gingen Laura Lynn en Matthias Lens uit elkaar. Laura is sindsdien single en dat alleen zijn maakt het voor de zangeres toch wel echt zwaar, zo vertelt ze in Dag Allemaal.

"Dat alleen zijn, ik heb het daar moeilijk mee. Ik wil altijd iemand naast me bij wie ik me goed voel. Mijn mama gaat ook nog altijd mee naar ieder optreden. Het enige wat ik alleen doe is shoppen, anders krijg ik te veel commentaar en weet ik niet wat te kiezen", zegt Laura.

"Die eerste maanden liep ik verloren rond in mijn huis als mijn dochter niet in de buurt was. Maar zelfs dat ben ik intussen gewoon geworden. Als zij er niet is, zorg ik ervoor dat mijn dagen goed gevuld zijn, zodat ik het gemis minder voel", vertelt Laura.

"In het begin heb ik al mijn kasten uitgekuist en mijn glazen opgeblonken om mijn zinnen te verzetten. Ik zette ook muziek op om de stilte te verdrijven. Eigenaardig genoeg geen vrolijke deuntjes, ik luisterde liever naar triestige muziek. Dan kon ik eens goed doorwenen, stroomde alle emotie eruit en kon ik weer even voort."

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Laura Lynn  I  shownieuws