Opvallende onthulling over betreurde Gerty Christoffels: “Een slag in haar gezicht” Buitenland
Buitenland

Opvallende onthulling over betreurde Gerty Christoffels: “Een slag in haar gezicht”

Opvallende onthulling over betreurde Gerty Christoffels: “Een slag in haar gezicht”

Vorige week moesten we jammer genoeg afscheid nemen van Gerty Christoffels. De 62-jarige presentatrice verloor de strijd tegen de verschrikkelijke ziekte die kanker is.

De meeste mensen wisten niet eens dat Gerty ziek was, maar Luc Appermont, een goede vriend van haar, wist dat het al enige tijd niet goed met haar ging. Luc omschrijft haar als een brok enthousiasme. Toen haar contract met VTM niet verlengd werd, zag Luc dat Gerty daarvan afzag. “Dat was toch wel een slag in haar gezicht, ja”, zegt Luc in Primo.

“Gerty heeft helaas aan den lijve ondervonden – net als veel van haar vrouwelijke collega’s – dat er op televisie zoiets bestaat als een glazen plafond voor vrouwelijke vijftigplussers”, aldus Luc. “Meer dan in andere sectoren – en dat zal altijd zo blijven – wil de media altijd maar uitpakken met ‘frisse, nieuwe presentatoren’”, klinkt het. Daar werd dus ook Gerty Christoffels het slachtoffer van.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws