Dany Verstraeten hakt belangrijke knoop door in verband met zijn toekomst bij VTM Buitenland
Buitenland

Dany Verstraeten hakt belangrijke knoop door in verband met zijn toekomst bij VTM

Dany Verstraeten hakt belangrijke knoop door in verband met zijn toekomst bij VTM

Dany Verstraeten is al sinds de begindagen een vertrouwd gezicht voor de kijkers van VTM. Hij werd deze week 65 jaar, maar met pensioen gaan zit er voor het 'VTM Nieuws'-anker nog niet meteen in.

Terwijl concullega Martine Tanghe – die óók 65 wordt – met pensioen gaat bij de VRT, blijft Dany gewoon aan het werk. “Ik ga zelf toch nog even voortdoen. Ik denk dat Martine onder een ander systeem valt bij de openbare omroep. Bij een privébedrijf ligt het anders. Zolang de bazen mij nog zien zitten, blijf ik voortdoen. Ik doe het ook nog graag”, laat Dany weten op Radio 2.

Na 32 jaar 'VTM Nieuws' blijft Dany dus voorlopig gewoon trouw op post. "Ik word het nooit beu. Het nieuws is nu met corona nog nooit zo kortbij gekomen”, merkt hij op. “We brengen geen nieuws dat ver van ons bed staat. Ik heb zeker niet het gevoel dat ik elke dag hetzelfde aan het zeggen of vertellen ben."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws