Meghan Markle veroorzaakt opschudding: “Daarom is prins Harry doodongelukkig” Buitenland
Buitenland

Meghan Markle veroorzaakt opschudding: “Daarom is prins Harry doodongelukkig”

Meghan Markle veroorzaakt opschudding: “Daarom is prins Harry doodongelukkig”

Volgens koninklijk biograaf Hugo Vickers is prins Harry doodongelukkig in zijn huwelijk met Meghan Markle. Deze straffe uitspraak doet hij in een interview met de Daily Express.

"Als je alle gebeurtenissen ontrafelt, zie je een ambitieuze jonge vrouw die een onbeduidende actrice was, een actrice die hem kon verblinden, en dat is precies wat ze heeft gedaan”, zegt Vickers. “Harry dacht ongetwijfeld dat hij een zeer exotische en glamoureuze vrouw had gevonden."

“Actrices kunnen erg verleidelijk zijn”, vervolgt Vickers. “Helaas woont hij nu in Californië, ver weg van zijn familie, vrienden, zijn werk, het leger en alle dingen waar hij vertrouwd mee was. Hij ziet er doodongelukkig uit en zit naar mijn idee vast aan een politiek activist."

Geen slachtoffer

“Toen Meghan zei dat iedereen haar moest hebben, voelde hij zich weer die kleine jongen die zijn moeder niet kon beschermen”, aldus de biograaf nog. “Dus toen dit meisje aangaf dat ze beschermd moest worden, nam hij het gelijk voor haar op. Maar zij is helemaal geen slachtoffer."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws