Dit had James Cooke niet zien aankomen: “Ik word er zelfs emotioneel van” Buitenland
Buitenland

Dit had James Cooke niet zien aankomen: “Ik word er zelfs emotioneel van”

Dit had James Cooke niet zien aankomen: “Ik word er zelfs emotioneel van”

Maandenlang heeft James Cooke met zijn productiehuis Uitgezonderd. gewerkt aan‘Assisen Online: De Badkuipmoord’, de interactieve beleving van een assisenzaak. En het harde labeur loont, want liefst 9.137 mensen kochten hiervoor een ticket. “We hoopten om 5.000 mensen te kunnen benaderen”, aldus James, die dankzij het succes uit de kosten is geraakt.

"We zijn er nog lang niet, want de sector blijft hard bloeden. Maar het maakt ons toch al een beetje blij”, zegt James in Het Laatste Nieuws. “Zeker na zes maanden zonder inkomsten, waarin de vaste kosten bleven doorlopen.” Uitgezonderd. houdt er zelfs genoeg aan over om in de kerstperiode een nieuwe ‘Assisen Online’ te starten.

Dat maakt James toch gelukkig. “Omdat we onze mensen, die al jaar en dag vechten voor ons productiehuis, op deze manier toch wat perspectief kunnen bieden. Het volledige team kunnen betalen, zal nog even duren, maar het is een begin... Ik word er zelfs emotioneel van”, besluit hij.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws