‘Philippe Clement diep in de problemen na nieuwe nederlaag van Club Brugge’

‘Philippe Clement diep in de problemen na nieuwe nederlaag van Club Brugge’
Donderdag 5 November 2020 - 11:30   I   door Redactie

Club Brugge ging woensdag kopje onder tegen Borussia Dortmund. Een nieuwe tik voor de Belgische landskampioen, die sinds de stunt op het veld van Zenit op zoek is naar zijn beste vorm.

Volgens Het Laatste Nieuws maakte het nieuwe puntenverlies van Club Brugge heel duidelijk dat Clement momenteel diep in de problemen zit. Volgens de krant voeren veel spelers immers hun opdrachten die ze van de coach krijgen niet meer uit.

"Veel Clubspelers doen niet meer wat van hen mag verwacht worden - "de basisprincipes", waarover Clement het had tijdens zijn snoeiharde persconferentie", schrijft HLN. "Wij blijven twijfelen of de vorm waarin Clement zijn kritiek goot, wel de juiste was, maar de prestaties van zijn jongens geven de trainer inhoudelijk gelijk."

Prijs

"Het zijn per slot dezelfde verdedigers als vorig seizoen. Is het concentratie? Mindere toewijding? Gemakzucht? Een statistiek: na 11 competitiewedstrijden vorig seizoen had Club slechts 3 goals geïncasseerd. Dit seizoen na evenveel wedstrijden al 10... Club zal de rangen moeten sluiten - letterlijk en figuurlijk - wil het dit seizoen op het einde van de rit een prijs winnen", besluit de krant.

Poll: Denk jij dat Club Brugge dit seizoen een prijs gaat pakken?TAGS  I  Club Brugge  I  Borussia Dortmund  I  sport  I  voetbal