-->

Christophe uit Blind Getrouwd komt met erg slecht nieuws: "Wat een kutjaar is dit"

Christophe uit Blind Getrouwd komt met erg slecht nieuws:
Donderdag 12 November 2020 - 17:00   I   Foto: VTM   I   door Redactie

Christophe Ramont uit Blind Getrouwd heeft geen fijn nieuws te melden. Hij is immers niet meer samen met zijn vriend Carl. Op Instagram geeft hij een uitgebreide uitleg achter de reden van de breuk.

"Helaas…Carl en ik hebben recent beslist een streep te trekken onder onze relatie. 
We hebben het allemaal al mee gemaakt: elkaar doodgraag zien maar beseffen dat het niet zal lukken om als partners verder door het leven te gaan. We gaan met een gebroken hart maar wel als vrienden uit elkaar. In dit verhaal draagt niemand schuld, we hebben ons best gedaan en meer kan je niet verlangen", legt Christophe uit. 

"Er is geen derde in het spel voor wie het zich zou afvragen. Alsof een nieuw lief zelfs maar een optie is, een kat aanschaffen lijkt op dit moment waarschijnlijker. Ik ben Carl eeuwige dankbaarheid verschuldigd. Hij kwam als een stralende zon in mijn leven op een moment dat ik enkel donkere wolken zag. En hij is die zon ook altijd gebleven voor mij. Ondanks een context die - zeker voor hem - niet eenvoudig was: het hele “Blind Getrouwd”-avontuur moeten meemaken als het nieuw lief en smijt daar nog eens een pandemie boven op."

"Op zeer korte termijn slaagde hij er echter in om mijn ankerpunt te worden, mijn herkenningspunt, mijn kompas, mijn steun en toeverlaat. Daarom voelt het vandaag ook zo stuurloos… We nemen even afstand en even rust. Excuses als het van onze kant even heel stil is. Al kan je vanaf zaterdag in de VTM Go-app ons nog samen aan het werk zien in het online programma “Up to date”."

"Kutjaar"

"De opnames dateren natuurlijk van een tijd geleden, van betere en mooiere tijden. De beelden dienen voor ons als een herinnering aan een heerlijke tijd samen die we altijd zullen koesteren. 2020: ge zijt werkelijk een kutjaar."

Dit bericht bekijken op Instagram

Helaas…Carl en ik hebben recent beslist een streep te trekken onder onze relatie. 💔 We hebben het allemaal al mee gemaakt: elkaar doodgraag zien maar beseffen dat het niet zal lukken om als partners verder door het leven te gaan. We gaan met een gebroken hart maar wel als vrienden uit elkaar. In dit verhaal draagt niemand schuld, we hebben ons best gedaan en meer kan je niet verlangen. Er is geen derde in het spel voor wie het zich zou afvragen. Alsof een nieuw lief zelfs maar een optie is, een kat aanschaffen lijkt op dit moment waarschijnlijker. Ik ben Carl eeuwige dankbaarheid verschuldigd. Hij kwam als een stralende zon in mijn leven op een moment dat ik enkel donkere wolken zag. En hij is die zon ook altijd gebleven voor mij. Ondanks een context die - zeker voor hem - niet eenvoudig was: het hele “Blind Getrouwd”-avontuur moeten meemaken als het nieuw lief en smijt daar nog eens een pandemie boven op. Op zeer korte termijn slaagde hij er echter in om mijn ankerpunt te worden, mijn herkenningspunt, mijn kompas, mijn steun en toeverlaat. Daarom voelt het vandaag ook zo stuurloos… We nemen even afstand en even rust. Excuses als het van onze kant even heel stil is. Al kan je vanaf zaterdag in de @vtm_go-app ons nog samen aan het werk zien in het online programma “Up to date”. De opnames dateren natuurlijk van een tijd geleden, van betere en mooiere tijden. De beelden dienen voor ons als een herinnering aan een heerlijke tijd samen die we altijd zullen koesteren. 2020: ge zijt werkelijk een kutjaar.

Een bericht gedeeld door Christophe Ramont (@c_ramont) op

TAGS  I  Christophe Ramont  I  shownieuws