Maandag 23 November 2020 - 10:56   I   door Redactie

Beerschot verliest Holzhauser mogelijk aan deze topclub uit JPL

Beerschot verliest Holzhauser mogelijk aan deze topclub uit JPL

Anderlecht ging de boot in bij Beerschot en de nederlaag was meer dan verdiend. Paars-wit werd nog eens met de neus op de feiten gedrukt.

Het Nieuwsblad stelt vast dat RSCA iemand als Raphaël Holzhauser zeer goed kan gebruiken. "Er waren wel meer spelers die Kompany en de Anderlecht-supporters in hun ploeg hadden gewild. Holzhauser en zijn formidabele traptechniek kenden we al. Tegen Anderlecht werd het nog eens uitvergroot", schrijft Het Nieuwsblad.

"Het verschil tussen de vrije trappen en hoekschoppen van beide teams was immens. Holzhauser miste dan wel de strafschop, maar hoe hij de herneming binnen trapte, was vernuft van het hoogste niveau. Dat kunnen geen tien spelers in de Jupiler Pro League."

Einde contract

Of een transfer realistisch is komende zomer is niet duidelijk. Anderlecht beschikt niet over heel veel geld, maar er komt wellicht wel een kapitaalsverhoging aan. Dat moet RSCA weer wat meer ademruimte geven. Bovendien is Holzhauser einde contract, wat flink in het voordeel speelt van Anderlecht.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Anderlecht  I  Beerschot  I  sport  I  voetbal