Dinsdag 24 November 2020 - 08:18   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

Bom barst bij Club Brugge: 'Daarom werd Dennis disciplinair geschorst'

Bom barst bij Club Brugge: 'Daarom werd Dennis disciplinair geschorst'

Club Brugge speelt vanavond op het veld van Borussia Dortmund een belangrijke match in de Champions League. Het doet dat zonder Emmanuel Dennis, die disciplinair werd geschorst.

De reden voor die disciplinaire schorsing? Een dispuut op de spelersbus, vlak voor de afreis naar Duitsland. "Nog voor de dag goed en wel begonnen was, barstte de bom in het Belfius Basecamp. De aanleiding: Dennis die een plaats op de spelersbus had ingenomen die - omwille van de coronamaatregelen - niet voor hem bestemd was", weet Het Laatste Nieuws.

"Stafleden, de teammanager, ploegmakkers en coach Clement wezen hem iets voor negenen elk om beurt tevergeefs op zijn plichten. Waarop er een felle discussie ontstond en Dennis boos de bus verliet. Club liet begaan en zette koers richting Duitsland zonder de woelwater", voegt de krant er nog aan toe.

Van God los

Volgens Het Laatste Nieuws is Dennis zich overigens al een tijdje onmogelijk aan het maken binnen Club Brugge"Navraag leert dat Dennis het de jongste weken steeds minder nauw nam met de regeltjes. Van God los. Met enig uitstel de weerbots van de transfer die hij in september uiteindelijk gemist heeft. In de catacomben voelt hij zich onaantastbaar, op het oefenveld doet hij maar wat."

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Club Brugge  I  sport  I  voetbal