Shania Gooris doet opvallende uitspraak over haar uiterlijk: “Ze zijn kei groot” Buitenland
Buitenland

Shania Gooris doet opvallende uitspraak over haar uiterlijk: “Ze zijn kei groot”

Shania Gooris doet opvallende uitspraak over haar uiterlijk: “Ze zijn kei groot”

Door de schoonheidsnormen op de sociale media wordt er bij de jeugd heel wat druk op de schouders gelegd. Shania Gooris legt bij ‘Natur’Elle’ uit dat we best fier mogen zijn op ons misschien niet zo perfecte uiterlijk.

Shania geeft eerlijk toe dat ze zelf ook al bezweek voor sommige schoonheidsidealen. “Bijvoorbeeld, ik heb keigrote neusgaten. Dan denk ik: een neusgatcorrectie, dat zou het zijn. Maar dan denk ik: Nee, want mijn papa heeft grote neusgaten en mijn papi heeft grote neusgaten. Iedereen in mijn familie heeft grote neusgaten en hetgeen wij allemaal hebben ga je dan weghalen?"

“Je moet daar eens goed over nadenken. Als je naar iemand zijn gezicht kijkt, dat zijn generaties van generaties die gewoon in je gezicht zitten”, zegt de dochter van Sam Gooris en Kelly Pfaff.

“Niet ieder kenmerk komt van je ouders. Dat kan zijn van 15 grootouders daarvoor dat jij bijvoorbeeld hier een moedervlek zou hebben. Dat kan zijn van een grootmoeder. Dat zijn allemaal generaties van jouw familie in jouw gezicht. Als je dan door sociale media gaat denken dat dat niet mooi is, dat vind ik zo erg", besluit Shania.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws