Real Madrid-fans voelen zich beledigd en spuwen Eden Hazard uit

Real Madrid-fans voelen zich beledigd en spuwen Eden Hazard uit
Zondag 10 Januari 2021 - 11:30   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Granada-Real Madrid had de triomfantelijke comeback van Eden Hazard bij Real Madrid moeten worden, maar dat is helemaal anders uitgedraaid. Na de match werd de Rode Duivel weggehoond.

Hazard zal altijd Hazard blijven: speels tot hij erbij neervalt. En dus vond hij het een goed idee om een sneeuwbal naar de camera van Real Madrid TV te gooien. Natuurlijk geheel onschuldig, maar als je niet presteert naar behoren en meer geblesseerd dan fit bent, kun je je zoiets niet permitteren. Toch niet in de ogen van de supporters.

Die voelden zich beledigd en nog meer toen ook een matige Hazard in de vrieskou nieuw puntenverlies op het veld van Granada niet kon voorkomen. Zelfs een geniaal hakje kon hem niet redden. Al tijdens de wedstrijd, maar vooral na het laatste fluitsignaal spuwden de meeste fans hem helemaal uit. 

Dikkerd

In allerminst fraaie bewoordingen. Hier eens werd hij versleten voor 'El Gordo' oftewel 'de Dikkerd', dan weer voor 'Een totale flop'. Iemand stelde voor hem te verkopen aan de Chinezen, zelfs met verlies, een ander raadde hem aan een ander beroep te kiezen. Ook 'Slechtste aankoop ooit van Real', kwam regelmatig terug.

Hem kennende zal Hazard wellicht niet wakker liggen van de felle reacties, maar hij zou er toch beter rekening beginnen mee houden. Want als hij de hele publieke opinie tegen zich krijgt, zou het wel eens snel einde verhaal kunnen worden bij Real.

TAGS  I  Real Madrid  I  Eden Hazard  I  sport  I  voetbal