Donderdag 21 Januari 2021 - 09:00   I   Foto: VTM  I   door Redactie

'Familie’-kijkers mogen zich schrap zetten: “Dit staat er te gebeuren tussen Raven en Cédric”

'Familie’-kijkers mogen zich schrap zetten: “Dit staat er te gebeuren tussen Raven en Cédric”

In ‘Familie’ is er een ware tweestrijd ontstaan tussen Raven en Cédric. Na hun recentelijke confrontatie kozen ook de kijkers een kant: ofwel ben je voor de één, ofwel voor de ander.

“Stop met constant met mijn moeder op te trekken, want dat verandert niks aan het feit dat de uwe morsdood is.” Met deze uitspraak heeft Cédric het verkorven bij een groot deel van de ‘Familie’-kijkers. Raven liet zich natuurlijk niet doen en zette Cédric op zijn beurt meteen mooi op zijn plaats met een rake steek: “Liever een dode-moedercomplex dan een moeder die mijn niet graag ziet.” Dat komt even binnen! Na deze clash kozen de kijkers massaal een kant naar keuze. 

TV Familie weet dat veel ‘Familie’-fans uitkijken naar een verderzetting van de vete tussen de zoon van Veronique en de zoon van Lars, en volgens het weekblad zullen hun gebeden verhoord worden. “Dat Cédric en Raven nog voor een hele lading peper en zout in ‘Familie’ gaan zorgen, lijkt nu wel duidelijk. Komaan, op naar de volgende clash”, klinkt het.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Familie  I  shownieuws