-->

Cath Luyten openhartig over haar relatie met Frank Raes: “Ik was dit zo beu”

Cath Luyten openhartig over haar relatie met Frank Raes: “Ik was dit zo beu”
Woensdag 24 Februari 2021 - 19:00   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Cath Luyten was te gast in ‘Voet Vooruit’. Daarin heeft Dennis Xhaët het samen met een bekende gast over het afgelopen sportweekend. Uiteraard ging het ook even over de ex van Cath, de legendarische sportcommentator Frank Raes.

Cath geeft toe dat ze, door zo lang getrouwd geweest te zijn met een sportjournalist, minder van sport is gaan houden. “Frank gaat het niet graag horen. Maar op den duur was ik het echt zo beu. Hij gaat heel hard schrikken dat ik hier zit”, lacht ze. “Hij zal zeggen: ‘Hoe, daar wou jij toch net vanaf?’”

Toch ontsnapt Cath ook nu nog steeds niet aan voetbal. “Mijn huidig lief (Eshref Reybrouck, nvdr.) is een voetbalfreak en mijn zoon ook”, klinkt het. “Ik denk dat er in het huis waar ik nu woon méér naar voetbal wordt gekeken dan vroeger. Ik kijk heel graag mee, maar dan voor de details."

"Ik kijk dan wat er is veranderd aan het kapsel van de trainer, of ik zie dat het gebit van Jürgen Klopp nog witter is geworden dan de week ervoor. Dus dat vind ik wel fijn. Maar het spelletje an sich… Ik kan me daar geen negentig minuten op focussen”, besluit Cath.

TAGS  I  Frank Raes  I  Cath Luyten  I  shownieuws