Vrijdag 5 Maart 2021 - 10:00   I   Foto: SBS  I   door Redactie

Voor de kijkers van ‘Big Brother’ is alle lol eraf: “Dit kan toch écht niet?”

Voor de kijkers van ‘Big Brother’ is alle lol eraf: “Dit kan toch écht niet?”

Gisteren waren het Matt en Mike die onder elkaar uitvochten wie er het ‘Big Brother’-huis zou moeten verlaten. Uiteindelijk bleek dat Mike te zijn. Zo kunnen Matt en Jill samen hun koers naar de finale verderzetten.

Maar de kijkers van ‘Big Brother’ vinden het net erg vervelend dat Mike moest vertrekken. Hij was degene die voor spanning in het programma zorgde. Daarom wordt het ietwat vreemd bevonden dat Matt, het maatje van topfavoriete Jill, mocht blijven. “Ik heb een sterk vermoeden van ‘matchfixing’”, klinkt het online. “Dit is zo, zo verkeerd.”

“Ik verwacht van een presentator wel dat die onpartijdig is”, schrijft iemand anders op de sociale media. “Telefoneren met Thomas, toestaan dat die Michel slecht praat, Mike leep en een stoker noemen voor alle kijkers. En dan enkel mooie woorden voor zijn favorieten. Dat kan toch niet."

#stoptheframing

“Nu is het programma naar de kloten”, lezen we. “Matt wordt er gewoon ingehouden speciaal voor Jill, dit zag je al van in begin mooie Jill-show. ”Het was ook weer overduidelijk dat ‘Big Brother’ door Thomas naar de studio te halen inzette op deze Jill-show.”

“Wat deed die Thomas daar zelfs?”, vraagt een ander zich af. “Dit is toch niet eerlijk. Alles voor Jill en Matt. De familieleden mogen dan niet eens komen.” “#stoptheframing! Deze aflevering ging alleen maar over Jill”, zegt een kijker. “En haar maar aardig en goed te laten lijken. Terwijl ik dagelijks live kijk en haar vieze en gemene opmerkingen zie maken.”

TAGS  I  Big Brother  I  shownieuws