Zaterdag 6 Maart 2021 - 11:00   I   Foto: SBS  I   door Redactie

Kijkers van ‘Big Brother’ zeggen allemaal hetzelfde over Jill: “Onbegrijpelijk”

Kijkers van ‘Big Brother’ zeggen allemaal hetzelfde over Jill: “Onbegrijpelijk”

Nadat haar maatje Thomas het spel moest verlaten, zat Jill even in een dipje. Maar het lijkt nu of de ‘Big Brother’-kandidate al haar credits heeft verspeeld bij de kijkers. Zij vinden dat ‘Big Brother’ haar al te zeer een hand boven het hoofd houdt.

“Ze laten altijd arme Jill met liefdesverdriet zien in de aflevering”, schrijft iemand op de sociale media. “Hoog tijd voor Jills uitspraken: ‘Mike is een lul met een kleine piemel, Liese heeft een schimmelkut en Michel kan zich beter ophangen’ enzoverder. Voor een evenwichtig beeld, zeg maar.”

“Dus als ik het goed begrijp, heeft Jill de koelkast geplunderd (hypocriet door haar commentaar op Michel), weer met het brood gefoefeld, mensen verweten en Michel belachelijk zitten maken omdat hij sport? Ze is onder de goedkeuring van ‘Big Brother’ helemaal aan het ontsporen dit gaat gevolgen hebben voor haar latere levenspad", aldus een ander.

“Ik snap niet dat ‘Big Brother’ Jill niet terugfluit, anderen hebben voor minder een waarschuwing gehad", lezen we nog. "Stop toch met deze grote ‘Jill-show’. Ik heb het er helemaal mee gehad.”

“Jill is echt een wansmakelijk mens”, klinkt het ook streng. “Anderen beledigen met ‘schimmelkut’ of verwensen met ‘daar kan hij zich aan ophangen’… Ik vind dit er echt over gaan. Onbegrijpelijk dat ‘Big Brother dit laat begaan.”

TAGS  I  Big Brother  I  shownieuws