Zondag 7 Maart 2021 - 08:00   I   Foto: VTM  I   door Redactie

Kijkers ergeren zich blauw aan ‘The Voice’-coach: “Wat een irritante verschijning”

Kijkers ergeren zich blauw aan ‘The Voice’-coach: “Wat een irritante verschijning”

In ‘The Voice van Vlaanderen’ rapen onbekende zangers en zangeressen al hun moed samen om hun muzikale dromen te laten uitkomen. Daarbij worden ze geholpen door 5 coaches: Koen Wauters, Natalia, Tourist LeMC, Niels Destadsbader en Laura Tesoro. Aan één van deze coaches beginnen de kijkers zich echter ietwat te ergeren.

Op de sociale media krijgt Niels Destadsbader namelijk de wind van voren. Kijkers van ‘The Voice van Vlaanderen’ storen zich vooral aan het West-Vlaamse dialect dat hij te pas en te onpas praat. De commentaren zijn dan ook niet van de poes.

“Ik snap niet wat Niels Destadsbader daar eigenlijk zit te doen”, klinkt het streng op een van de fansites van het VTM-programma. “Hij is en blijft een irritante verschijning. Dat ze dat bij VTM nog niet doorhebben.”

Omgekeerde effect

Uit de reacties op de sociale media wordt pijnlijk duidelijk wat sommige kijkers van Niels denken. “Ik vond de performance van Tobe echt prachtig. Ik begrijp alleen niet goed wat hij in het team van Niels zal gaan doen”, schrijft iemand. “Zal hij Niels misschien eindelijk eens leren zingen?”

“Ik weet niet hoe het bij de rest zit, maar bij mij begint Niels echt tegen te steken met zijn West-Vlaamse taaltje", lezen we nog. "Denkt hij echt dat hij zo deelnemers zal overtuigen om voor hem te kiezen? Bij mij zou het net het omgekeerde effect hebben.”

“Ik vraag me echt af wat die Niels Destadsbader te zoeken heeft in de jury van een zangwedstrijd. Hij klinkt alsof er een washandje in zijn mond vastzit en kan niet eens deftig praten."

TAGS  I  Niels Destadsbader  I  The Voice  I  shownieuws