Zondag 7 Maart 2021 - 11:00   I   Foto: VTM  I   door Redactie

‘Familie’-acteur Kürt Rogiers heeft duidelijke boodschap voor VTM: “Hiermee maken ze me niet gelukkig”

‘Familie’-acteur Kürt Rogiers heeft duidelijke boodschap voor VTM: “Hiermee maken ze me niet gelukkig”

Zaterdag zond VTM de eerste aflevering uit van het nieuwe seizoen van ‘Lego Masters’. Ook nu weer fungeert Kürt Rogiers - samen met zijn Nederlandse co-host Ruben Nicolai - als presentator.

De opnamen van ‘Lego Masters’ waren alvast geen sinecure voor Kürt. Niet alleen werd hij tussendoor ook nog eens op de set van ‘Familie’ verwacht, het programma werd ook nog eens opgenomen in volle coronacrisis. Niet evident, zo blijkt.

“Daarvoor zijn er krachttoeren uitgehaald”, laat Kürt weten in Het Nieuwsblad. “Kandidaten en crew zaten op een vakantiedomein naast de studio. Ze werden uitgebreid getest en gingen ook in volledige quarantaine, maar voor de presentatoren was dat niet mogelijk. Ik werd af en toe ook nog op de set van ‘Familie’ verwacht. Dus ben ik vier keer teruggereden, waarop ­telkens een sneltest volgde.”

De Grote Kürt Rogiers-show

Opvallend: ook nu weer presenteert Kürt, die toch al aardig wat ervaring heeft opgedaan de voorbije jaren, de show niet op zijn eentje. “Ik voel me altijd het best in een duopresentatie, zoals in ‘Sterren op de Dansvloer’", geeft de acteur eerlijk toe.

"In die 25 jaar is er nooit een 'grote Kürt Rogiers-show' geweest. Ze zouden me niet gelukkig maken met een grote vrijdagavondshow die ik in mijn eentje moet dragen. Ik heb me nooit Koen Wauters ­gevoeld", besluit hij.

TAGS  I  Kürt Rogiers  I  shownieuws