Zaterdag 6 Maart 2021 - 16:30   I   door Redactie

Aster Nzeyimana weet niet wat hij meemaakt: “Wat was dat, zeg?”

Aster Nzeyimana weet niet wat hij meemaakt: “Wat was dat, zeg?”

Aster Nzeyimana geeft sinds het begin van dit seizoen steeds vaker commentaar bij wedstrijden uit de Jupiler Pro League. Iets wat hij graag lijkt te doen. Al is het werk ook niet altijd een pretje...

Vrijdagavond zat Nzeyimana aan de zijde van co-commentator Gilles De Bilde op Mambourg om het duel tussen Charleroi en STVV (0-0) te becommentariëren. Viel dat even tegen voor Nzeyimana en De Bilde, zeg...

Beide heren begonnen vol goede moed aan de wedstrijd, maar moesten hun best doen om gaandeweg niet in slaap te vallen. "De draakste draak die ik ooit heb becommentarieerd. Miljaar, wat was dat, zeg", aldus Nzeyimana na afloop van de partij.

Saai

De kijkers konden niet anders dan Nzeyimana gelijk te geven. "Het was saai, maar jullie verdienen een pluim voor jullie deskundige commentaar", reageert iemand op de tweet van Nzeyimana.

"Je hebt nochtans al een paar brilscores van Anderlecht gezien dit seizoen, niet? Als dit nóg erger was, dan begin ik me toch af te vragen of het niet ook wat te maken heeft met het gebrek aan fans", lezen we verder nog in de comments.

TAGS  I  Charleroi  I  STVV  I  voetbal