Dinsdag 16 Maart 2021 - 16:00   I   Foto: VTM  I   door Redactie

Kijkers van ‘Liefde Voor Muziek’ onder de indruk: “Deze artiest is de enige die iédere week geweldig is”

Kijkers van ‘Liefde Voor Muziek’ onder de indruk: “Deze artiest is de enige die iédere week geweldig is”

Cleymans & Van Geel waren in ‘Liefde Voor Muziek’ heel benieuwd naar de cover van ‘taalkunstenaar’ Tourist LeMC. “Ik was al heel snel op het idee gekomen om iets van Spring te doen”, zei deze. “Die nummers zijn geschreven voor jonge mensen en ik vroeg me af of de tekst nog stand zou houden als je dat in een serieuze context gaat brengen?”

De kijkers van 'Liefde Voor Muziek' vinden alleszins dat Tourist in zijn opzet geslaagd is. De reacties op de sociale media zijn lovend. Tourist wordt door velen gezien als de enige artiest die élke week een hitnummer uit zijn mouw weet te schudden. “Knap nummer, wééral, van Tourist LeMC”, zegt iemand. “Hij slaagt erin elk nummer helemaal naar zijn hand te zetten, in zijn eigen stijl. En met een sterke inhoud. Helemaal fan.”

"Elke week opnieuw geweldig"

“Wat een klepper, die Tourist LeMC”, aldus een ander. “Prachtige versie van ‘Vrije Val’. Het was veruit het beste nummer van de avond. Dit wordt een dikke hit.” “Het was inderdaad super mooi”, reageert iemand. “Ik dacht eerst: o nee, toch niet ‘Vrije Val’. Tot ik dít hoorde. Wauw, zeg! Wat een schitterend nummer heeft Tourist hiervan gemaakt!”

“Ik krijg elke week meer en meer bewondering voor de artiest die Tourist LeMC is”, lezen we nog online. “Hij is de enige die echt iédere week zijn standaard aanhoudt en iedere keer weer geweldig én verrassend uit de hoek komt. Fantastisch gewoon.” En ook: “Weeral zo mooi van Tourist. Ik ben echt fan. Elke week opnieuw blijft hij geweldig.”

TAGS  I  Liefde voor Muziek  I  shownieuws