Woensdag 24 Maart 2021 - 18:30   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

Nieuw dieptepunt in huwelijk Meghan Markle en prins Harry: “Nu is ze echt te ver gegaan”

Nieuw dieptepunt in huwelijk Meghan Markle en prins Harry: “Nu is ze echt te ver gegaan”

Na het spraakmakende interview met Oprah Winfrey zijn de Britse prins Harry en Meghan Markle wereldwijd weer een ‘hot topic’. Kennissen van de hertog van Sussex zeggen nu dat hij met dit interview in de val gelokt werd om iets te doen wat hij eigenlijk niet wilde.

“Ik denk dat hij misleid werd”, zegt een oude vriend van Harry in The Sun. “Door Oprah én zijn vrouw. Wellicht werd hij verrast door Oprahs vragen én Meghans antwoorden. Ik kan niet geloven dat Harry vooraf heeft gepland dat hij zijn familie, zijn broer en vader, hard zou aanpakken. Ik denk dat hij door Oprah en Meghan meegesleurd werd in iets wat hij eigenlijk niet wilde.”

"Meghan is een stap te ver gegaan"

Blijkbaar wilde Harry vorig jaar al terugkeren naar het Verenigd Koninkrijk. “We waren met enkele vrienden in de States op bezoek en troffen een diep ongelukkig man aan", klinkt het. "Harry miste zijn familie,  zijn vrienden, zijn oude leven… Hij voelt zich eigenlijk niet thuis in L.A. Er waren spanning met Meghan, die hem toebeet dat zij zich zoveel slechter had gevoeld in Londen. Er was veel ruzie…”

“Ik denk dat dit huwelijk in een drama zal eindigen”, zegt de oude kameraad nog. “Harry zal dat niet volhouden. Het leven dat hij nu leidt, is niet wat hij voor ogen had. De komst van hun tweede kind zal voor afleiding zorgen. Maar daarna… Meghan is nu een stap te ver gegaan. Ze heeft zelf het einde van haar huwelijk ingeleid.”

TAGS  I  Meghan Markle  I  prins Harry  I  Verenigd Koninkrijk  I  shownieuws