-->

Er moet Gert Verhulst absoluut iets van het hart: “Mensen beginnen dit stilaan van mij te denken”

Er moet Gert Verhulst absoluut iets van het hart: “Mensen beginnen dit stilaan van mij te denken”
Donderdag 25 Maart 2021 - 19:30   I   Foto: Photonews   I  

De Nederlandse krant De Telegraaf wist niemand minder dan Gert Verhulst te strikken voor een interview. Hierin geeft de Studio 100-bons toe dat hij lang het gevoel heeft gehad dat erkenning voor de talloze hits die zijn bedrijf doorheen de jaren scoorde, uitbleef.

"Herman van Veen, Ivo de Wijs, Bart Peeters, Robert Long, Stef Bos, Frank Boeijen”, somt Gert de bekende muzikanten op die met Studio 100 hebben samengewerkt. “Dat zijn allemaal topnummers, maar ze kregen op dat moment niet de erkenning die ze verdienden, vond ik.”

Twee decennia later, tijdens de Throwback Thursday-concerten in 2019, kwam die erkenning er plots wél. "Als je dan twintig jaar later op het podium staat en merkt dat het publiek alles woord voor woord keiluid meezingt, dan is dat toch zo'n kippenvelmomentje van: ha ha, zie je nou wel!"

"Is Gert nu nog niet gestopt?"

Eind 2019 nam Marie Verhulst de fakkel over als baasje van Samson. De afscheidsconcerten moeten echter nog steeds plaatsvinden. ”De bedoeling was om op 19 april definitief af te sluiten, maar dat is overhoop geschopt door corona. Ik krijg zo stilletjes het gevoel dat mensen denken: is Gert nu nog niet gestopt? Zo word ik de man van de eeuwige comebacks, maar we hebben nog 45 shows te verzilveren."

TAGS  I  Gert Verhulst  I  shownieuws  I  Samson  I  Marie Verhulst  I  Studio 100  I  n365