-->

Vernietigende kritiek voor Koen Wauters van ‘The Voice’-fans: “Zo irritant”

Vernietigende kritiek voor Koen Wauters van ‘The Voice’-fans: “Zo irritant”
Zaterdag 27 Maart 2021 - 14:30   I   Foto: VTM   I  

Koen Wauters was vrijdag na de Knockouts in ‘The Voice van Vlaanderen' enorm onder de indruk van Nora. Zij mocht dan ook zonder aarzelen mee door naar de volgende ronde. Koen en Nora namen samen ook een duet op: ‘Exile’.

Vreemd genoeg komt op dit lied erg veel commentaar. Kijkers zijn namelijk allesbehalve wild van deze unieke samenwerking. De Engelstalige song is volgens hen helemaal niets voor Koen. “Dat stemgeluid… Dat is janken, niet zingen”, klinkt het streng op de sociale media. “Koen is veel van zijn pluimen verloren doorheen de jaren. Dit is zo geforceerd.”

Mekkerende geit

“Inderdaad”, reageert een ander. “De Koen van vroeger was zó veel beter. Zijn stemgeluid nu is overdreven. Irritant, zelfs. In de tijd van ‘Anne’ was zijn stem veel lager, denk ik. Waarschijnlijk zangles gevolgd met als gevolg dit mekkerende geluid.”

Koen Wauters kan beter in het Vlaams blijven zingen”, merkt nog iemand op. “Precies een mekkerende geit. Zijn stem is met de jaren slechter geworden, dat weet hij zelf ook wel. Hij kon vroeger echt wel mooi zingen, hoor.”

TAGS  I  Koen Wauters  I  The Voice  I  The Voice van Vlaanderen  I  Exile  I  shownieuws