-->

Jelle Cleymans en Jonas Van Geel in de clinch: “Niémand moet daarvan profiteren”

Jelle Cleymans en Jonas Van Geel in de clinch: “Niémand moet daarvan profiteren”
Donderdag 1 April 2021 - 11:30   I   Foto: VTM   I  

Jelle Cleymans en Jonas Van Geel kennen elkaar sinds hun twaalfde. Naast hun liefde voor acteren, delen ze ook een passie voor muziek en entertainen. De twee maakten in al die jaren al heel wat avonturen mee samen.

Zo liep het ooit helemaal verkeerd tijdens het rijexamen van Jonas. “Ik was al 27 en Jelle was mijn begeleider”, vertelt de VTM-presentator en de andere helft van zangduo Cleymans & Van Geel in Dag Allemaal. “Hij zat naast mij in de wagen toen het na drie minuten al misliep op een druk kruispunt.” 

“Ik heb als een gek geremd en de examinator, die op de achterbank zat en geen gordel droeg, vloog naar voren tussen mij en Jelle in”, zegt Jonas. “Ik hoorde Jelle op zijn voorhoofd slaan en mocht meteen terug naar het examencentrum rijden.”

"Een ander moet daar niet van profiteren"

“Maar we kunnen ook heel hard clashen”, laat Jonas weten. “Zo kunnen wij in de auto nog altijd discussiëren over het feit dat hij op school nooit iemand liet afijken. Jelle was daar nogal principieel in: ‘Ik heb dat vak gestudeerd en er veel werk in gestoken, daar moet een ander niet van profiteren.’ Terwijl ik zelf nogal graag afkeek.”

TAGS  I  Jonas Van Geel  I  Jelle Cleymans  I  shownieuws