Zondag 4 April 2021 - 17:30   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

Verontrustende berichten over prins William: “Hij kan het niet meer verdragen”

Verontrustende berichten over prins William: “Hij kan het niet meer verdragen”

Komt het ooit nog goed tussen prins William en zijn broer prins Harry? Dat is de prangende vraag die menig royaltywatcher zich de laatste jaren afvraagt. Volgens auteur Duncan Larcombe kan William alvast niet lachen met het feit dat Harry zich in het befaamde Oprah Winfrey-interview liet ontvallen dat William zich gevangen voelt.

“Maar hij mist Harry wel”, zegt Larcombe in een gesprek met OK! Magazine. “Sinds de Megxit is niets nog hetzelfde geweest, en ook daarvoor waren er al strubbelingen tussen de twee. Dat terwijl ze vroeger zo close waren. De breuk met Harry is zonder twijfel een van de moeilijkste dingen die William ooit heeft moeten meemaken. Ik durf zelfs zeggen: het moeilijkste sinds de dood van hun moeder, prinses Diana.” 

"De situatie wordt steeds pijnlijker"

“William is niet alleen zijn broer, maar ook zijn beste vriend verloren”, merkt Larcombe op. “De spanningen tussen hen kan hij niet verdragen en de situatie wordt steeds pijnlijker. Maar aangezien hij er niets over mag zeggen in het openbaar, weet hij niet hoe hij ermee om moet gaan.”

Na het interview met Oprah Winfrey hebben de koninklijke broers naar verluidt een onproductief gesprek gehad. “Niet verrassend”, vindt Larcombe. “De kloof is in de loop der jaren erg diep geworden. Toch kan ik met zekerheid zeggen dat allebei de broers hopen op beterschap. Anders hadden ze elkaar niet opgebeld in de eerste plaats”, besluit hij.

TAGS  I  Megxit  I  prins Harry  I  prins William  I  shownieuws