Woensdag 14 April 2021 - 07:30   I   Foto: Instagram  I   door Redactie

Verontrustende berichten over Agnes, de mama van Staf en Mathias Coppens

Verontrustende berichten over Agnes, de mama van Staf en Mathias Coppens

In ‘Camping Coppens - Op Weg Naar Zweden’ staat Staf Coppens met zijn gezin op het punt om hun droom waar te maken: een camping opstarten in Zweden. In de vorige aflevering namen Staf en co afscheid van vrienden en familie.

De eerste weken in Zweden liepen echter niet over rozen. Zo had Beau het heel moeilijk op school. “En dat laten we ook zien”, vertelt Staf in een interview met Dag Allemaal. “Gelukkig hebben ze nu al heel goed hun draai gevonden. Ook met de taal overigens, dat is bij Monique en mezelf dan weer een werkpunt.” 

"In Zweden kreeg ze plots appelflauwtes"

Beau was overigens niet de enige met wie het op een gegeven moment wat minder ging. Ook Agnes had een moeilijk moment en Staf moest haar zelfs naar België brengen met de auto. “Intussen gaat het weer goed met haar, hoor”, laat Staf weten. “Ook al zijn er nog wel wat kwaaltjes…" 

“Enfin, in Zweden kreeg ze plots appelflauwtes”, klinkt het. “En ’t bleek onmogelijk om haar bloed hier te laten onderzoeken. Ik maakte me zorgen, natuurlijk. Het was gewoon ’n goed moment om haar even terug te brengen zodat haar vertrouwde arts haar kon onderzoeken. Alles is nu weer onder controle. Maar ook dat was een moeilijk moment”, besluit Staf.

TAGS  I  Staf Coppens  I  Mathias Coppens  I  shownieuws  I  Camping Coppens