-->

Erg slecht nieuws over Walter Grootaers na coronabesmetting: “Het is nog erger geworden"

Erg slecht nieuws over Walter Grootaers na coronabesmetting: “Het is nog erger geworden
Dinsdag 20 April 2021 - 07:30   I   Foto: Photonews   I  

Walter Grootaers was de eerste bekende Vlaming waarvan bekend raakte dat hij besmet was met het coronavirus. In maart vorig jaar voelde de Walter zich plots niet zo goed. Hij liet zich testen op corona en die test bleek dus positief.

Walter bracht een tijdje door in het Heilig Hart-ziekenhuis van Lier. We zijn nu meer dan een jaar verder, maar toch ondervindt hij nog steeds last van zijn coronabesmetting. Volgens de zanger van De Kreuners heeft hij zelfs blijvende schade opgelopen. In Dag Allemaal omschrijft hij wat er exact met hem aan de hand is.

"De problemen met mijn stem zijn nog erger geworden"

“Omdat ik toen ook een longontsteking had, moest ik dagenlang 24 uur op 24 hoesten”, vertelt Walter in het weekblad. “Ik had voordien al problemen met m’n stem, maar die zijn nog erger geworden. M’n stem raakte zozeer beschadigd dat ze onherroepelijk een andere kleur heeft gekregen.” 

“Ik kan wel nog zingen, en heb genoeg kracht voor de Kreuners-nummers, maar ’t is allemaal wat heser geworden”, klinkt het. “En ja, af en toe ben ik ook nog wat kortademig, maar ik hoop toch dat ik daar ooit van verlost raak”, besluit Walter.

TAGS  I  Walter Grootaers  I  De Kreuners  I  corona  I  shownieuws