Dinsdag 20 April 2021 - 09:54   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

'Anderlecht krijgt plots enorme boost en zet aanval op Club Brugge in'

'Anderlecht krijgt plots enorme boost en zet aanval op Club Brugge in'

Het ziet er steeds beter uit voor RSC Anderlecht. Nadat de Belgische landskampioen zich plaatste voor play-off 1, is er nu ook sprake van toenadering tussen de aandeelhouders. Wellicht wordt er snel een akkoord bereikt over een financieel herstelplan.

"De aandeelhouders van Anderlecht zien in de play-off 1-kwalificatie het bewijs dat de ingeslagen weg de juiste is. Het doet de kansen op een akkoord alleen maar toenemen", benadrukt Het Laatste Nieuws.

"Het kan niet uitblijven, meldden meerdere betrokken ons gisteren in de loop van de dag. De aandeelhouders op Anderlecht naderen een akkoord over een financieel herstelplan", voegt de krant er verder nog aan toe. De sterren staan gunstig, dat is wel duidelijk.

Er is een groot vertrouwen in het trio Wouter Vandenhaute-Peter Verbeke-Jos Donvil, zo blijkt ook. "Dat maakt de goesting groter om dit beleid alle kansen te geven, met dus wellicht ook een financieel akkoord. Play-off 1 als afrodisiacum bij de aandeelhouders van Anderlecht, zo lijkt het wel", aldus Het Laatste Nieuws nog.

Jacht op Club

Woensdag, op de eerstvolgende Raad van Bestuur, bereiken de betrokken partijen mogelijk al een overeenkomst. Nu een akkoord over een financieel herstelplan nabij is, kan Anderlecht ook opnieuw stappen gaan zetten. Met eventueel ook een kapitaalsinjectie kan paars-wit de aanval op Club Brugge écht inzetten.

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  voetbal