Monique Westenberg deelt André Hazes flinke klap in het gezicht uit Buitenland
Buitenland

Monique Westenberg deelt André Hazes flinke klap in het gezicht uit

Monique Westenberg deelt André Hazes flinke klap in het gezicht uit

De Nederlandse showbizzwereld staat weer helemaal op z’n kop dankzij Monique Westenberg en André Hazes. Ditmaal is het toch vooral Monique die André mooi te kijk zet.

Verschillende media kwamen er namelijk achter dat Monique André niet meer volgt op Instagram. Opmerkelijk is het zeker, omdat de zanger zich onlangs nog liet ontvallen dat alles koek en ei was tussen hen. Ze zouden de ruzies achterwege willen laten voor hun zoontje Dré, zo klonk het. Maar in deze tijden, waarin de sociale media zowat alles beheersen, is 'ontvolgen' toch een duidelijke en pijnlijke boodschap gericht aan het adres van de 'ontvolgde'.

Maar helemaal onbegrijpelijk is de keuze van Monique Westenberg nu ook weer niet natuurlijk. Slechts enkele weken nadat André haar ten huwelijk had gevraagd, verliet hij haar alweer. Niet veel later kwam hij er eerlijk voor uit dat hij een oogje had laten vallen op zijn nieuwe vlam Sarah van Soelen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws