-->

Lisa uit ‘The Voice’ heel eerlijk: “Daarom ben ik teleurgesteld in Natalia”

Lisa uit ‘The Voice’ heel eerlijk: “Daarom ben ik teleurgesteld in Natalia”
Woensdag 21 April 2021 - 11:30   I   Foto: VTM   I  

Lisa De Boeck waagde in de tweede uitzending van ‘The Voice van Vlaanderen’ haar kans met ‘Skin’ van Rag ‘n Bone Man. Daarmee overtuigde ze meteen haar idool Natalia. Na de Knockouts koos Natalia echter niét voor haar, maar gelukkig werd ze opgepikt door Niels Destadsbader.

“Ik was natuurlijk behoorlijk teleurgesteld”, zegt Lisa in TV Familie. “Da’s normaal, hé. Zeker omdat ik Natalia heel graag had als coach. Maar al bij al heb ik daar niet te lang bij stilgestaan. Ah nee, want Niels heeft mij heel snel ‘gesteald’. En dat deed me héél veel deugd.” 

Uiteraard is Lisa zeer tevreden dat zij de wedstrijd verder kan zetten bij Team Niels. “Het is een enorme luxe dat ik nu van twee grote artiesten zal hebben bijgeleerd”, aldus Lisa. “Natalia gaf mij mee hoe ik op een podium moet bewegen en m’n ademhaling onder controle moet houden. Niels is dan weer een krak in Nederlandstalige muziek.”

"In het Nederlands zingen kan een voordeel zijn"

In welk genre zal Lisa nu blijven zingen? “Ik zing heel graag in het Engels én het Nederlands”, vertelt ze. “Maar in ‘The Voice’ ben ik nu nog de enige die voor onze moedertaal gaat. En dat kan volgens mij een voordeel zijn. Maar goed, ik besef uiteraard dat in deze wedstrijd niets te voorspellen valt. Ik probeer dus nuchter te blijven.”

TAGS  I  Lisa De Boeck  I  The Voice  I  Natalia  I  The Voice van Vlaanderen  I  shownieuws  I  Niels Destadsbader