Woensdag 21 April 2021 - 15:00   I   Foto: VTM  I   door Redactie

Mathias Coppens totaal verbouwereerd: “Dit heeft Staf dus de hele tijd voor mij verborgen gehouden”

Mathias Coppens totaal verbouwereerd: “Dit heeft Staf dus de hele tijd voor mij verborgen gehouden”

Mathias en Staf Coppens presenteerden jarenlang het ene succesvolle programma na het andere op VTM. De broers zijn twee handen op één buik, en het nieuws dat Staf naar Zweden zou vertrekken was een zware shock voor Mathias. Hij wist namelijk van niets.

"Staf en ik hebben een heel intense band, maar hij deelt zeker niet alles met mij”, zegt Mathias op Radio 2. “Dit deel van z’n leven, zijn droom om naar Zweden te verhuizen, had hij nog nooit besproken met mij. Terwijl hij er al een jaar mee bezig was om het concreet te maken. Bij mij kwam het dus als een donderslag bij heldere hemel.” 

"Staf heeft z'n droom verborgen gehouden voor mij"

Volgens Mathias zijn hij en zijn broers opgevoede met het idee dat je steeds je dromen moet volgen en daar hard voor moet werken. “En dat hebben we alle drie gedaan”, vertelt Mathias. “Maarten, mijn oudere broer, wou al als kind piloot worden en is nu ook effectief captain bij Brussels Airlines. Ik wou dan weer tv-maker worden en mijn eigen productiehuis opstarten. Ik ben blij dat ook dat gelukt is.” 

“Staf heeft z'n droom om te verhuizen naar de natuur in Zweden een beetje verborgen gehouden, of voor mij dan toch, maar hij is er uiteindelijk toch voor uit gekomen”, klinkt het nog. “Hij is ook zijn droom achterna gegaan, zoals Maarten en ik hebben gedaan, en ik steun ‘m uiteraard daarin.”

TAGS  I  Mathias Coppens  I  Staf Coppens  I  shownieuws  I  Zweden  I  Camping Coppens