-->

Philippe Geubels neemt ingrijpende beslissing: “Ik stop ermee”

Philippe Geubels neemt ingrijpende beslissing: “Ik stop ermee”
Zondag 25 April 2021 - 14:30   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Philippe Geubels werd bij het grote publiek bekend in 2007, toen hij in de finale stond van ‘Comedy Casino Cup’. Hij groeide uit tot een van de meest geliefde komieken van de Lage Landen. Hij is dan ook tevreden over waar hij momenteel in het leven staat.

"Al kan het op dit moment ook wel wat beter”, vertelt Philippe in Het Laatste Nieuws. “Mijn veertigste levensjaar zou erg druk worden, maar alle plannen zijn door corona gedwarsboomd. Ik werk nu eenmaal in een van de zwaarst getroffen sectoren. Zo geraakt mijn tweede seizoen van 'Taboe' maar niet af.” 

"De verhalen en gesprekken met de kandidaten zijn al wel allemaal opgenomen, maar het comedy-gedeelte dat het Eén-programma afsluit, nog niet”, laat de komiek weten. “Die mini-zaalshows zijn cruciaal, want ik maak dan grappen over de mensen die in het programma en de zaal zitten. Die optredens met publiek mogen nu niet georganiseerd worden.” 

"In mijn sector valt er nu toch niks te doen"

"Op dit moment zijn de optredens uitgesteld naar het najaar, maar ik wil niet teveel hopen op die timing", aldus Philippe. "Als het weer anders uitdraait, zal ik toch alleen maar teleurgesteld zijn. Naast 'Taboe' had ik in 2020 trouwens ook de try-outs gepland van mijn nieuwe comedyshow. Die werden ook allemaal geannuleerd. Daarom ben ik gestopt met plannen te maken. In mijn sector valt er nu toch niks te doen."

TAGS  I  Philippe Geubels  I  shownieuws  I  n365