-->

Cath Luyten doet opvallende uitspraak over Frank Raes: “In mijn ogen is hij zo”

Cath Luyten doet opvallende uitspraak over Frank Raes: “In mijn ogen is hij zo”
Vrijdag 30 April 2021 - 10:00   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Cath Luyten en de 23-jaar oudere Frank Raes behoorden vijftien jaar lang tot de populairste showbizz-koppels van Vlaanderen. Cath is nu al enkele jaren samen met haar vriend Eshref. Van een leeftijdsverschil is nu geen sprake meer. Al merkt Cath daar door corona bitter weinig van.

“Ik heb nog nooit zo vaak met een man in de zetel gezeten als nu", zegt Cath in Dag Allemaal. "In mijn ogen is Frank trouwens nog altijd jong. Leeftijd is nooit een struikelblok geweest. Het draait om de persoon die je graag ziet. Ik heb mooie jaren met Frank gehad.”

"Op die manier wil ik ook oud worden"

“Zolang je bespaard blijft van lichamelijke ongemakken en je je jong voelt,is er niks aan de hand", vertelt Cath. "Dat ik niet meer piep ben, merk ik enkel als mijn zoon mama’ke zegt. Mijn mama, bijna zeventig, voelt zich ook nog die jonge vrouw van weleer.” 

“Het schoonste voorbeeld is mijn grootmoeder", vervolgt de presentatrice. "Net voor haar honderdste verjaardag werd ze plots ziek. We dachten dat het voorbij was. Het bleek geen corona te zijn, maar iets met haar hart. Omdat de dokters oordeelden dat ze nog zo goed was, hebben ze nog een nieuwe pacemaker gestoken. Vorige maand is ze 101 geworden. En ze zit er fris én fruitig bij. Boos zelfs, omdat corona haar leven zo beperkt. Op die manier wil ik ook oud worden", besluit ze.

TAGS  I  Cath Luyten  I  Frank Raes  I  shownieuws  I  voetbal