Iedereen spreekt over beelden van De Bruyne en Neymar: "Degoutant!" (VIDEO) voetbal
voetbal

Iedereen spreekt over beelden van De Bruyne en Neymar: "Degoutant!" (VIDEO)

Iedereen spreekt over beelden van De Bruyne en Neymar: "Degoutant!" (VIDEO)

De Champions League-halve finale tussen Paris Saint-Germain en Manchester City leverde vuurwerk op. Man City haalde het met 1-2 van PSG, met dank onder meer aan Kevin De Bruyne. Al werd hij tijdens de match ook wel ferm in de wind gezet door Neymar.

Hoewel Neymar het woensdagavond moeilijk had om potten te breken, pakte hij op een gegeven moment wel uit met een erg fraaie actie. De Braziliaanse dribbelkont dreef niemand minder dan De Bruyne tot wanhoop met een snelle overstapjes en een panna.

De Bruyne werkte Neymar tegen de grond en de PSG-ster kreeg de overtreding mee. Over de panna geraken voetbalfans maar niet uitgepraat. Al zijn de reacties uiteenlopend. "Die panna? Degoutant" en "Wat een actie", lezen we onder meer op sociale media.

Al krijgt Neymar ook veel kritiek voor het feit dat hij te makkelijk naar de grond ging en vervolgens bleef doorrollen. Oordeel vooral zelf:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws