-->

Tom Van Grieken: "We eisen vandaag de vrijheid van het volk terug"

Tom Van Grieken:
Zaterdag 1 Mei 2021 - 14:00   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Vlaams Belang wil de coronamaatregelen verder versoepelen. De tijd is rijp om meer zaken open te gooien, stelt voorzitter Tom Van Grieken in zijn 1 mei-toespraak. "Gooi die horeca open", klinkt het.

“Onze horeca en evenementsector roepen met de moed der wanhoop op om te mogen werken. Ze hebben de kennis om dit corona-proof te doen. Laat hen dan ook aan de slag gaan!", aldus Van Grieken. Nog volgens Van Grieken is het "tijd voor vrijheid". "Vrijheid is geen gunst die deze paars-groene regering kan uitdelen, maar een basisrecht van elke Vlaming. En die vrijheid die eisen we vandaag terug!"

"Het Vlaams Belang vindt dat de tijd rijp is voor meer vrijheid en meer versoepelingen. Zeker in open lucht. Geef de jeugd én de evenementensector de zuurstof die ze nodig hebben. Evenementen in open lucht moeten met meer mensen kunnen plaatsvinden", zegt Van Grieken.

Loonoverleg

De voorzitter van Vlaams Belang stond ook stil bij het loonoverleg. "De kern van het probleem, ligt niet bij werkgevers of bij werknemers", stelt Van Grieken. "De kern van het probleem, kon u eergisteren lezen in de media: De torenhoge belastingdruk in dit land.”

TAGS  I  Coronavirus  I  Tom Van Grieken  I  Vlaams Belang