Monique Westenberg richt zich helemaal in shock tot André Hazes: "Klopt dit, André?" Buitenland
Buitenland

Monique Westenberg richt zich helemaal in shock tot André Hazes: "Klopt dit, André?"

Monique Westenberg richt zich helemaal in shock tot André Hazes: "Klopt dit, André?"

Er zijn al een tijdje geruchten dat Sarah van Soelen, de nieuwe vriendin van André Hazes, zwanger is. Dat blijkt echter helemaal niet te kloppen. André ontkent het staalhard op de podcast van Shownieuws.

“Eigenlijk wil ik helemaal geen interviews geven, want ik hoef aan niemand verantwoording af te leggen. Met de mensen van wie ik houd, ben ik goed", reageert Hazes.

Een beetje opheldering zal toch moeten, zo blijkt. “Er waren zoveel verhalen, dat zelfs Monique bij mij kwam en vroeg: is Sarah zwanger? Ik zei: Moon, ik heb niet eens seks gehad met dat meisje!”, klinkt het.

"Heel oneerlijk"

De band met Monique is nog steeds goed, zo verzekert André. “Ik belde haar laatst op en zei: hebben wij ruzie? Nee. Ben ik slecht voor jullie? Nee. Ze is dankbaar voor hoe wij met elkaar omgaan. Maar half Nederland denkt dat ik slecht voor jullie ben en dat wij ruzie hebben. Ik ga jou niet vragen om er wat aan te doen. Maar het is best wel oneerlijk, aangezien ik heel goed voor jullie ben.’’

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws