Maandag 10 Mei 2021 - 15:00   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

Er moet Jacques Vermeire iets van het hart over zijn ex-vrouw Eva Pauwels: "Dat heb ik nooit gedaan"

Er moet Jacques Vermeire iets van het hart over zijn ex-vrouw Eva Pauwels:

Jacques Vermeire was een tijdlang samen met Eva Pauwels. De scheiding van de twee werd breed uitgesmeerd in de 'boekskes'. Toch leefden ze nooit op voet van oorlog, zo benadrukt Jacques.

“Eva en ik hebben ook nooit in oorlog geleefd”, zegt Jacques in Gazet van Antwerpen. “Ik heb haar nergens onderuit geschoffeld. Niet in interviews, niet tegen Julie en Maxime. Ik zei hoogstens: 'Zij heeft een andere manier van leven'."

"En intussen hoopten we dat alles in orde zou komen. Dat heeft zijn tijd gekost, maar vandaag gaan de kinderen gewoon naar hun moeder als ze daar zin in hebben", aldus Jacques.

Verzamelingen

Jacques is 70, maar hij is nog erg actief bezig. “Ik heb veel interesses, steeds meer", laat hij weten. "Ik ben tegenwoordig vaak bezig met geschiedenis en cartografie en studeer nu meer dan in mijn jonge tijd. Dan koop ik bijvoorbeeld oude atlassen. Maar ik ben geen vakidioot, ik heb vijftien verzamelingen. Ook eentje met comics, met onder meer de eerste Spiderman-strips. Daarvan weet ik dat Maxime dat leuk vindt."

TAGS  I  Jacques Vermeire