Goedele Liekens neemt ingrijpende beslissing: "Ik doe het niet meer" Buitenland
Buitenland

Goedele Liekens neemt ingrijpende beslissing: "Ik doe het niet meer"

Goedele Liekens neemt ingrijpende beslissing: "Ik doe het niet meer"

Goedele Liekens herstelt volop van huidkanker. Die periode heeft haar al heel veel geleerd, zo vertelt ze in Het Laatste Nieuws.

"Merel en Celeste (haar dochters, nvdr.) weten dat ik hen altijd voorop heb geplaatst, en vinden dat ik nu eens voor mezelf mag kiezen”, zegt Goedele in Het Laatste Nieuws. “'Als jij dat leuk vindt, mama, doe maar.' Als ik aan mijn ouders denk, word ik erg emotioneel. Ze zijn 89 en 91 jaar oud en vinden nog altijd dat ze voor mij moeten zorgen.”

Als politica krijgt Goedele gemene commentaren te lezen. "Ik probeer die berichten zo weinig mogelijk te lezen en heb ook mijn kinderen gevraagd niet te reageren”, klinkt het. “Merel ligt trouwens in een deuk met wat - ik citeer - 'al die idioten' schrijven. Die rolt over de grond van het lachen. Wat mij betreft, is dat de beste houding. Intussen heb ik me wel ontdaan van enkele giftige mensen. Daar steek ik geen energie meer in.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws